سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ |۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 5, 2024
مساجد آمریکا

حوزه/ امروزه ایالات متحده بیش از ۲۵۰۰ مسجد دارد که حاکی از رشد قابل توجه نسبت به تعداد ۱۲۰۰ مسجدی است که در سال ۲۰۰۰ در این کشور وجود داشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری«حوزه» به نقل از www.chicagotribune.com با رشد اسلام‌گرایی در امریکا تعداد مساجد این کشور هر روز در حال افزایش است. امروزه ایالات متحده بیش از 2500 مسجد دارد که حاکی از رشد قابل توجه نسبت به تعداد 1200 مسجدی است که در سال 2000 در این کشور وجود داشت.

تعداد مساجد شهر شیکاگو هم مثل سایر نقاط آمریکا در حال افزایش است و به زودی قرار است مسجد جدیدی در لینکلنوود در خیابان دوون غربی ساخته شود.

اختر صادق از مرکز جامعه مسلمانان شاخه شیکاگو که از همکاران مرکز آموزشی مسلمانان مورتون گروو است می‌گوید: «افزایش تعداد مساجد در امریکا افزایش نیاز به برقراری ارتباط بین مسلمانان و همسایگان مساجد را در پی دارد - همسایگانی که شاید هیچ وقت تجربه رفتن به داخل یک مسجد را نداشته‌اند.»

او توضیح می‌دهد: «گاهی اوقات شما چیزهایی در رسانه‌ها می‌شنوید که باعث سوءتفاهم‌هایی باعث مسلمانان و اتفاقاتی که داخل مسجد می‌افتد می‌شود. مردم اینجا با اعمالی که مسیحیان داخل کلیساهایشان انجام می‌دهند نسبتا آشنایند ولی آنها با دین اسلام و مسلمانان به قدر کافی در ارتباط نبوده‌اند به همین خاطر من فکر می‌کنم مردم جامعه امریکا با کمبود اطلاعات درباره اسلام مواجهند.»

ابتکار مسلمانان برای آشنایی مردم با اسلام

در همین راستا روز یکشنبه 12 مهر، هشت مسجد شیکاگو در ایالت ایلینوی امریکا از جمله مرکز آموزشی مسلمانان مورتون گروو درهایشان را به روی عموم خواهند گشود تا اقشار دیگر جامعه را با اعتقادات و رسوم مسلمانان آشنا کنند. بنا بر آمار مؤسسه تحقیقات دینی هرتفورد، ایالت ایلینوی 109 مسجد دارد.

در روز درهای باز مساجد شیکاگو، متونی درباره دین اسلام به مردم داده خواهد شد و رهبران مساجد، آماده پاسخگویی به سؤالات مردم خواهند بود.

به گفته دلناز وارایچ، نایب رئیس شورای بین‌دینی وینتکا، مهمانان از اقشار مختلف جامعه در این روز می‌توانند بین ساعت 3 تا 6 عصر به مساجد مراجعه کنند. دراین ساعات برنامه‌ای کوتاه درباره دین اسلام و مساجد برای آشنایی مهمانان با اسلام تدارک دیده شده است. همچنین آنها می‌توانند شاهد برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر باشند.

وارایچ که سازمان‌دهنده برنامه‌های مختلف بین ادیان است می‌گوید: «وقتی شما درباره ادیان دیگر می‌آموزید دین خودتان قوی‌تر می‌شود. ما می‌خواهیم مردم دریابند که بسیاری از همسایگان، همکاران و دوستانشان مسلمانان هستند – مسأله این است که ما بفهمیم با وجود این که ما متفاوت از یکدیگریم ولی هنوز می‌توانیم از یادگرفتن از همدیگر سود ببریم.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha